V procesu významné (proměny) změny – Podzimní Rovnodennost pohledem TAROt

II Velekněžka

Velekněžka symbolizuje intuici, moudrost, tajemství a hluboké pochopení. Vztahuje se k nevědomým procesům, spiritualitě a vnitřnímu světu. Představuje schopnost naslouchat svému vnitřnímu hlasu, intuici a důvěřovat svým instinktům. Vypovídá o tom, že se nacházíme „na prahu duchovního probuzení“, hovoří o objevování hlubších pravd o sobě.

XIII Smrt

Karta Smrt je často nesprávně interpretována jako čistá ztráta nebo negativní událost. Její význam však představuje transformaci, proměnu, konec cyklu a nové začátky, nový cyklus. V této kombinaci může signalizovat potřebu zbavit se starých zvyklostí, přesvědčení nebo vztahů, které již neslouží vašemu růstu. Může znamenat, že je čas vzít na vědomí změny a transformace, které se ve vašich životech odehrávají.

I Mág

Mág je symbolem kreativity, činnosti a schopnosti manifestovat své touhy. Tato karta ukazuje, že máte všechny nástroje, které potřebujete, abyste dosáhli svých cílů. Je to karta akce a sebejistoty, která naznačuje, že jste schopni přetvořit svoje myšlenky a tužby v realitu.



Duchovní růst a transformace:
  1. II Velekněžka naznačuje období introspekce, hledání hlubšího smyslu a porozumění. XIII Smrt pak ukazuje, že je třeba nechat za sebou staré vzorce a připravit se na nové začátky. Mág dodává sílu a nástroje k tomu, abyste vnitřní transformaci aktivně realizovali.
  2. Změna a nové možnosti: Tato kombinace může také naznačovat, že se nacházíte na prahu významné změny, která ovlivní vaši životní cestu. Velekněžka vás vyzývá, abyste naslouchali svému vnitřnímu hlasu a intuici, která vás vede k tomu, co je třeba změnit. Smrt vám ukazuje, že bez ohledu na to, jak těžké může být loučení se s minulostí, tento proces je nezbytný pro vaši osobní transformaci. Mág potvrzuje, že máte moc tyto změny ve svém životě uskutečnit.
  3. Harmonizace vnitřního a vnějšího světa: Je také důležité najít rovnováhu mezi tím, co vás intuitivně oslovuje (Velekněžka) a tím, co můžete aktivně manifestovat (Mág). Smrt pak hraje roli průvodce, který vám pomáhá nechat minulost za sebou a orientovat se k nové budoucnosti.
  4. Závěr

Kombinace karet je silná a nabízí možnost významné transformace a osobního růstu. Doporučuje, abyste se zamysleli nad tím, co ve svém životě potřebujete nechat odejít, abyste si mohli otevřít cestu pro nové příležitosti a akce, které vás povedou k žití sebe, k vítězství. Naslouchejte své intuici a vnitřnímu hlasu, ukazují správný směr.



Maluji mluvící obrazy, čtu z obrazů Tarotu.. a pomáhám lidem skrze Barvy a Barevnou terapii nalézt důvěru v sebe, naslouchat a porozumět sobě, svému tělu i duši. Více se můžete dovědět tady >>